کارگاههای آنلاین آموزش خانواده

بسیاری از خانواده ها این روزها به دلیل شیوع نوع جدید ویروس کرونا یا در قرنطینه به سر می برند و یا رفت و آمدهای خود را به شکل گسترده ای محدود کرده اند. هرچند این تدابیر برای حفظ سلامت شخصی و عمومی در راستای مقابله با بیماری «کووید ۱۹» اتخاذ شده است اما تاثیر آن بر سلامت روحی و روانی افراد در میان مدت و حتی کوتاه مدت کم نخواهد بود.

تحقیقات نشان می دهد که قرنطینه و رعایت فاصله اجتماعی در زمان شیوع بیماری های همه گیر احتمال ابتلا به بیماری های روحی و روانی را افزایش می دهد. نتیجه پژوهشی که در هفته نامه پزشکی لنست (یکی از معتبرترین نشریات پزشکی) منتشر شده است حکایت از این دارد که افراد قرنطینه شده در معرض ابتلا به افسردگی، اضطراب، اختلال در خواب و اختلال استرسی پس از آسیب روانی (PTSD) هستند.

 هراس از ابتلا به بیماری همه گیر، احساس استیصال، بی حوصلگی، نگرانی از پیامدهای اقتصادی شیوع بیماری همه گیر و نگرانی از قحطی از جمله عواملی هستند که احتمال آسیب های روانی در دوران قرنطینه و رعایت فاصله اجتماعی را افزایش می دهند. این در حالی است که بسیاری از خانواده ها همزمان با چالش نگهداری از فرزندان و همچنین سرگرم کردن آنها در دوران قرنطینه هم روبرو هستند.مدارس در بسیاری از شهرها تعطیل شده است و تخمین زده می شود که 10 میلیون دانش آموز در سراسر کشور خانه نشین شده اند. یکی دیگر از نگرانی ها در دوران بحران کرونا احتمال افزایش خشونت علیه کودکان در خانواده ها است.

اغلب شاهد اعتراض و انتقاد  والدین از رفتار کودکان و فرزندانشان هستیم و کودکان نیز از شرایط کنونی ناراضی هستند و تلاش بسیار والدین برای سرگرم کردن آنها مثمر ثمر نیست. بچه‌هایی که مدت زیادی مدارس آنها تعطیل شده است نیز نسبت به درس بی‌انگیزه شده و با این شرایط هدف خاصی را دنبال نمی‌کنند. با وجود تعطیلی طولانی مدت مدارس که شاید آرزوی همه بچه‌ها بوده اما این تعطیلات برای آنها خوشایند نیست و با بی‌حوصلگی در حال گذران این روزها هستند. بسیاری از خانواده‌ها نیز از رفتار فرزندان خود شاکی بوده و گاها رفتار مناسبی با آنها ندارند.

 با توجه به شرایط موجود و نامشخص بودن مدت زمان ماندگاری کرونا همه افراد از جمله کودکان و نوجوانان تجربه متفاوتی را همراه با ترس و بیقراری طی می‌کنند که باید توجه ویژه‌ای به آن شود و جا دارد والدین با صبر و حوصله یاری‌گر فرزندانشان باشند.

بر همین اساس موسسه توسعه و پژوهش صفرتاصد طرح آموزش آنلاین خانواده ها را با تکیه بر پوشش حداکثری نیازهای امروز والدین طراحی نموده است.رویکرد طرح آموزش آنلاین خانواده، همانطور که از نامش پیداست، پرکردن خلاء های موجود در این حوزه با تکیه بر اهداف عملکردی و رفتاری و در واقع آموزش مهارت و کاربست عملی آموخته ها به جای محفوظات صرف و دانش محض است تا از این طریق، فراگیران با قرار گرفتن در موقعیتهای یادگیری و تعامل با دیگران، این آموزه ها را تمرین و تکرار کند و در نتیجه اثر آن را در طولانی مدت، در زندگی خود دریابند.

اهداف و سرفصل های طرح:

طرح آموزش آنلاین خانواده پس از یک دوره تحقیقات میدانی و نیاز سنجی آموزشی دقیق، تهیه شده است. در این مراحل از مشاوره اساتید مجرب دانشگاه بهره گرفته شده و با اخذ پیش آزمون و پس آزمون و تحلیل نتایج حاصل از توزیع پرسشنامه هایی که روایی و پایایی آنها مورد تایید قرار گرفته، اثر بخشی آموزشها در اجرای پایلوت طرح، اندازه گیری و اثبات شده است .

سرفصل های این کارگاههای آموزشی عبارتند از:

شهریه دوره های آنلاین آموزش خانواده

نوع وبینار ظرفیت

مبلغ برای هر نفر

(به ازای هر جلسه۹۰دقیقه ای)

اقتصادی ۲۰۰ نفر ۱۵۰۰۰۰ ریال
استاندارد ۱۰۰ نفر ۲۵۰۰۰۰ ریال
ویژه ۷۰ نفر ۳۱۰۰۰۰ ریال
VIP ۲۰ نفر ۶۵۰۰۰۰ریال